Catalin Staicu Design

Un proiect incepe cu o idee, continua cu un concept si se concretizeaza dupa ce parcurgem o serie de etape creative. Pentru mine este important sa materializez intr-un mod original si util ideile prezentate de client. Sunt perfectionist, sunt pasionat de ceea ce fac si in mod cert cel mai mare defect al meu este ca ma tin de cuvant si respect termenele de realizare a proiectelor. Va invit sa parcurgeti in paginile site-ului sectiunile dedicate serviciilor oferite de CSD

cms-content-management-system

Administrare CMS 

Timpul este foarte important pentru dvs, iar administrarea unui site web presupune alocarea de resurse, timp, personal calificat, etc. Administrarea continutului unui site este la fel de importanta precum existenta acestuia. CatalinStaicuDesing va ofera servicii de creare si administrarea a continutului pentru site-ul dvs ( adaugarea de informatii text, video, poze, optimizarea pentru motoarele de cautare, etc.)

Un sistem de administrare a conținutului sau CMS este un sistem software creat pentru automatizarea cât mai deplină a gestiunii conținutului, în special a siturilor web. Scopul este de a reduce sau elimina intervenția programatorilor la editarea și administrarea siturilor lor. CMS-ul facilitează organizarea, controlul și publicarea de documente sau alt tip de conținut, cum ar fi imagini și resurse multimedia.

categorii administrare cms