Catalin Staicu Design

Un proiect incepe cu o idee, continua cu un concept si se concretizeaza dupa ce parcurgem o serie de etape creative. Pentru mine este important sa materializez intr-un mod original si util ideile prezentate de client. Sunt perfectionist, sunt pasionat de ceea ce fac si in mod cert cel mai mare defect al meu este ca ma tin de cuvant si respect termenele de realizare a proiectelor. Va invit sa parcurgeti in paginile site-ului sectiunile dedicate serviciilor oferite de CSD

Picture1

Brosuri

Brosura va permite sa va prezentati afacerea intr-un mod succint si usor de inteles pentru publicul tinta.  

O brosura bine realizata din punct de vedere conceptual se caracterizeaza prin usurinta transmiterii mesajului, parcurgerea placuta prin imbinarea imaginilor/ graficelor si a textului.

Brosurile pot contine o multitudine de informatii utile atat generale despre firma dumneavoastra cat si cu referire stricta la serviciile oferite, contribuind la crearea unei imagini bune pentru compania dvs.

CatalinStaicuDesign - execută serviciul de grafica coperti (dimensiuni: A4, A5, A3, A0) si tehnoredactare documente pentru diferite tipuri de brosuri, ziare , cataloage, ghiduri, reviste, postere, afise, etc.