Catalin Staicu Design

Un proiect incepe cu o idee, continua cu un concept si se concretizeaza dupa ce parcurgem o serie de etape creative. Pentru mine este important sa materializez intr-un mod original si util ideile prezentate de client. Sunt perfectionist, sunt pasionat de ceea ce fac si in mod cert cel mai mare defect al meu este ca ma tin de cuvant si respect termenele de realizare a proiectelor. Va invit sa parcurgeti in paginile site-ului sectiunile dedicate serviciilor oferite de CSD

flyere

Flyere

Fluturasii/Flyerele reprezinta cea mai rapida si evident cea mai ieftina metoda de promovare a firmei / serviciilor catre clienti.

Serviciul de creare flyere va ajuta sa promovati afacerea intr-un mod simplu si EFICIENT. Consideram faptul ca orice detaliu conteaza si de aceea ne concentram atentia asupra acestui aspect. CatalinStaicuDesign modeleaza si transpune ideile venite din partea dvs. intr-un mod profesionist, simplu si expresiv din punct de vedere al calitatii, astfel incat rezultatul final sa atraga atentia si sa-si atinga scopul.

Flyerele create de CSD sunt create si modelate in software-ul Corel, sunt lucrate vectorial , formatul de culoare este CMYK, rezolutie printare de 300 dpi, lucru care duce la un aspect si o claritate profesionista din punct de vedere al detaliilor si al calitatii.

Distributia flyerelor va da batai de cap?

problemCatalinStaicuDesign vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va ajuta sa rezolvati aceasta problema distribuirii flyerelor, prin echipa de distributie Flyere CSD. 

 Portofoliu Flyere 1/3-A4

Best-Tires  hotel anvelope


flyer autoleader


flyer autoleader2


flyer constructii


flyer ciserviceauto


flyer redblack  free charge  fun