Catalin Staicu Design

Un proiect incepe cu o idee, continua cu un concept si se concretizeaza dupa ce parcurgem o serie de etape creative. Pentru mine este important sa materializez intr-un mod original si util ideile prezentate de client. Sunt perfectionist, sunt pasionat de ceea ce fac si in mod cert cel mai mare defect al meu este ca ma tin de cuvant si respect termenele de realizare a proiectelor. Va invit sa parcurgeti in paginile site-ului sectiunile dedicate serviciilor oferite de CSD

web

Web Design

In ultimii ani importanta promovarii in spatiul virtual a produselor si serviciilor a devenit vitala pentru orice tip de afacere. Majoritatea oamenilor se informeaza astazi de pe internet, iar ignorarea acestei modalitati de promovare se traduce prin pierderi importante pentru orice tip de companie / afacere care nu este prezenta in spatiul virtual.

Oferta noastra vine in intampinarea companiilor mici si mijlocii, dar si a personalor fizice care isi doresc un site web realizat intr-un timp scurt si un raport calitate/pret avantajos.

CatalinStaicuDesign ofera servicii de Web Design (creare site web) bazate pe utilizarea Platformelor CMS (Joomla, WordPress, Magento, OpenCart, Drupal) si pe suita software-ului Adobe Creative Suite, pentru urmatoarele categorii de site-uri web:

site-uri


Prin web design se înțelege în general realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice și până la finalizarea programării și introducerea propriu-zisă a datelor care alcătuiesc conținutul site-ului: imagini, text, fișiere și alte elemente.
Nivele de pargurgere creare site web (web design)
  • Analiza preliminara
  • Concretizarea ideilor
  • Schițarea elementelor vizuale și compunerea structurii siteului
  • Programarea paginilor web în software-urile folosite
  • Testare site
  • Schimbarea părților care nu corespund țintei
  • Publicarea site-ului web pe Internet sau intranet
  • Modificarea ulterioară și relansarea pe Internet
web designer

Portofoliu web-site-uri

 sultana  primaria-dobroesti-portofoliu  site cnmrmc  site promotii termopane pvc 


 site ferestre comanda  site bunatati bunica  hidroizolatii-constructii